Η Ισχύς Ενεργειακές Λύσεις σε συνεργασία με την Blink Charging Hellas στα πλαίσια ανάπτυξης της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα , αναλαμβάνει τη μελέτη και την εγκατάσταση μέρους των φορτιστών της .

Τον περασμένο Μάιο, η Blink, ανακοίνωσε την είσοδό της στην αγορά φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων της Ευρώπης με αφετηρία την Ελλάδα , εξασφαλίζοντας διείσδυση στις ευρωπαϊκές αγορές ακριβώς τη στιγμή που αναπτύσσεται ταχύτατα η φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων. Η Blink Charging Hellas επικεντρώνεται στην ανάπτυξη του μοντέλου αστικής φόρτισης, ενισχύοντας παράλληλα τη δημιουργία εθνικού δικτύου φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχει αναπτύξει και αναπτύσσει το δίκτυο φορτιστών της ανά την Ελλάδα σε καίρια σημεία εκ των οποίων ανέλαβε και εγκατέστησε η Ισχύς Ενεργειακές Λύσεις όπως : στο πάρκο ”Αντώνης Τρίτσης” , στο νέο σταθμό του Μετρό στην πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό , στο Ι.Κ.Τ.Ε.Ο. Αutovision Κορίνθου, στο ξενοδοχείο Βarcelo Hydra Beach Resort στη Θερμησία – Ερμιόνης κ.α.