Ηλεκτρολογική Μελέτη

hlektrologiki meleti

Η ηλεκτρολογική μελέτη αποτελεί το θεμέλιο της ηλεκτρικής εγκατάστασης. Με τη μελέτη καθορίζουμε τις προδιαγραφές υλοποίησης της ηλεκτρικής εγκατάστασης, σύμφωνα με τους κανονισμούς που διέπουν τις Ε.Η.Ε., λαμβάνοντας υπόψη το πρότυπο του ΕΛΟΤHD-384.

Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις

hlektrikes egkatastaseis

Υλοποιούμε ηλεκτρικές εγκαταστάσεις κατοικιών, επαγγελματικών χώρων, βιοτεχνικών και βιομηχανικών χώρων. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια και στην αξιοπιστία της ηλεκτρικής εγκατάστασης, χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα υλικά και εφαρμόζοντας το πρότυπο του ΕΛΟΤ HD-384 που τις διέπει.

Εγκαταστάσεις Ασθενών Ρευμάτων

asthenwn revmatwn

Υλοποιούμε εγκαταστάσεις, κεραιών, δικτύων (data/voice) θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων, συναγερμών, κλειστών κυκλωμάτων cctv, πυρανίχνευσης και access control.

«Έξυπνες» Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις

KNX-PARTNER-LOGO-350x200

Η εταιρία μας είναι πιστοποιημένος ΚΝΧ Partner και είναι σε θέση να μελετήσει και να υλοποιήσει έξυπνες ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, πραγματοποιώντας σενάρια φωτισμού, αυτοματισμούς και τεχνικές εξοικονόμησης ενέργειας.

Γειώσεις

ΓΕΙΩΣΗ

Η γείωση είναι ο κυριότερος παράγοντας για την ασφάλεια της ηλεκτρικής εγκατάστασης. Πραγματοποιούμε θεμελιακές γειώσεις σε νέο-ανεγειρόμενα κτίρια, ενώ αναλαμβάνουμε τόσο βελτιώσεις γειώσεων όσο και πραγματοποίηση νέων σε υφιστάμενα κτίρια.

Έκδοση Υ.Δ.Ε. (Πιστοποιητικό ΔΕΔΔΗΕ)

ekdosi dye

Διαθέτουμε πιστοποιημένο και διακριβωμένο όργανο που πραγματοποιεί όλες τις απαραίτητες μετρήσεις για την πραγματοποίηση ελέγχου της ηλεκτρικής εγκατάστασης και την έκδοση της σχετικής Υ.Δ.Ε.

Φωτοβολταϊκά

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ ΣΤΕΓΗΣ

Μελετάμε και πραγματοποιούμε εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών, net metering και αυτόνομων.

Δίκτυα Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας

ΜΕΛΕΤΕΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη και την επίβλεψη δικτύων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας (εναέρια, υπόγεια) χαμηλής και μέσης τάσης, έως 20.000 V, για λογαριασμό είτε δημόσιων φορέων είτε ιδιωτών.

Ηλεκτρολογικός Εξοπλισμός

hlektrologikos eksoplismos

Διαθέτουμε ηλεκτρολογικό εξοπλισμό των κυριότερων εταιριών του χώρου σε ανταγωνιστικές τιμές όπως: Legrand, ABB, Hager, Geyer, Kouvidis, Philips, Adeleq – Lumen, Nexans, Bassiakos, Tele, Matel, Harco, Aliberti, Μεταλλοδομή, Τεχνική ανάπτυξη, Elemco.

Πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Αναλαμβάνουμε την έκδοση πιστοποιητικών ενεργειακής απόδοσης (ΠΕΑ) των κτιρίων και είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε τυχόν τροποποιήσεις οι οποίες θα βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση του χώρου σας .

Υπηρεσίες τεχνικού ασφαλείας

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε υπηρεσίες τεχνικού ασφαλείας και να συντάσσουμε τη γραπτή εκτίμηση κινδύνου για την επιχειρηση σας