Υλοποίηση ηλεκτρικής εγκατάστασης στα ΄΄Coffee Berry΄΄ Αμπελοκήπων

Η εταιρία μας ανέλαβε και υλοποίησε την ηλεκτρική εγκατάσταση ισχυρών και ασθενών ρευμάτων (καλωδιώσεις και συνδέσεις συσκευών, ηλεκτρικούς πίνακες, συναγερμό και κάμερες) στο νέο κατάστημα της αλυσίδας  καφεκοπτείον ΄΄ Coffe Berry΄΄ στην περιοχή των Αμπελοκήπων . Ευχαριστούμε θερμά των ιδιοκτήτη του καταστήματος κ. Δούρο Α. για την εμπιστοσύνη του και την άρτια συνεργασία μας ,του ευχόμαστε καλές δουλείες!!!

Αντικαταστάσεις φωτιστικών στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»

 

Έπειτα από αντικαταστάσεις ψευδοροφών σε βοηθητικούς χώρους της ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» η εταιρία μας ανέλαβε την προμήθεια και τοποθέτηση νέων φωτιστικών τύπου PL LED ισχύος 18W αντικαθιστώντας τα παλαιά φωτιστικά φθορισμού ισχύος 2X36W επιτυγχάνοντας εξοικονόμηση ενέργειας κατά 75% .

Ανάδοχος έργου : Σχετάκης Σταύρος

Ολοκλήρωση σύμβασης με το ΔΕΔΔΗΕ

Η Εταιρεία μας ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία, εμπρόθεσμα και βάση όλων των απαιτούμενων προδιαγραφών του ΔΕΔΔΗΕ την σύμβαση για την εκπόνηση μελετών δικτύων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας και παροχών των Περιοχών Καλλιθέας και Πειραιά.

Ωράριο Νυχτερινού Τιμολογίου

Το ωράριο του νυχτερινού τιμολογίου καθορίζεται από το ΔΕΔΔΗΕ. Για να ενημερωθείτε σχετικά με το αν έχετε ενταχθεί στο συνεχές ή στο τμηματικό ωράριο μπορείτε να απευθυνθείτε στο αρμόδιο γραφείο εξυπηρέτησης για Υπηρεσίες Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ, που ανήκει το ακίνητο.

Τμηματικό ωράριο
Χειμερινή περίοδος: 1 Νοεμβρίου έως 30 Απριλίου

  • 02:00-08:00 και 15:00-17:00, για τους πελάτες που είναι συνδεδεμένοι στο Δίκτυο της Ηπειρωτικής Χώρας και των διασυνδεδεμένων με αυτήν νησιών
  • 02:00-08:00 και 15:30-17:30, για τους πελάτες των μη διασυνδεμένων νησιών με τμηματικό ωράριο

Θερινή περίοδος: 1 Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου

  • 23:00-07:00

Συνεχές ωράριο*
Όλο το έτος: 23:00 έως 07:00

* Το Οικιακό Νυκτερινό Τιμολόγιο με συνεχές ωράριο καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους δεν χορηγείται πλέον. Ισχύει για οικιακούς πελάτες που έχουν μειωμένο νυχτερινό τιμολόγιο πριν το έτος 1988 (εάν στο μεταξύ δεν ζήτησαν την αλλαγή του) ή διαμένουν σε ορισμένες γεωγραφικές περιοχές της χώρας όπου δεν υπάρχει κατάλληλη τεχνική υποδομή του ΔΕΔΔΗΕ, (Δίκτυο Διανομής) δηλαδή, μη ύπαρξη συστήματος ΤΑΣ (Τηλεχειρισμός Ακουστικής Συχνότητας). Ενημερωθείτε από τα κατά τόπους γραφεία εξυπηρέτησης του ΔΕΔΔΗΕ για τις περιοχές που λειτουργεί το σύστημα ΤΑΣ.